(Foto: Poul Nymark)
– Vi er så stolte. Det er helt vildt. Det er fantastisk, at blot to år efter, vi er åbnet, at vi kan gøre os gældende i opløbet til en sådan pris.
Karen Bit Vejle er naturligvis begejstret over, at Museum for Papirkunst er blevet nomineret til finalen i Oplevelsesprisen 2020 i kategorien ”Bedste historiske og kulturelle oplevelse”.

Hård konkurrence

– Men vi forventer ikke at vinde. Vi er oppe imod nogle store attraktioner, som har været med i rigtig mange år. Men det her viser, at vi gør noget rigtigt. Det er et stort cadeau til de ansatte og den måde, de møder publikum på, siger Karen Bit Vejle.
Desuden er det en understregning af, at museet kan byde på spændende udstillinger.

Foto: Poul Nymark

Bæredygtighed
Lige nu gælder det udstillingen, Designbypaper, som handler om papirets genanvendelighed og dermed bæredygtighed.
– Og det interessante er, at Destination Nordvestkysten netop har evalueret, hvilke ønsker turisterne har, og de vil have bæredygtighed, siger Karen Bit Vejle.
Man kan stemme på Museum for Papirkunst som modtager af Oplevelsesprisen 2020 her:

https://truestory.dk/oplevelsesprisen/?fbclid=IwAR2tBlFURubo9roKVKubwwNmgbFI8sP_b_X5eFRtB5uU8f0YFddf_C9rBZ8

Og det kan du frem til 8. november

Om prisen
Oplevelsesprisen er opstået ud fra et ønske om at sprede anerkendelse og interesse for de mange fantastiske oplevelser, der er i Danmark.
Det handler om at påskønne de dygtige mennesker, der leverer kvalitetsoplevelser og gør dét lille ekstra for at give danskere oplevelser helt i top.

Foto: Poul Nymark