Det lykkedes ikke på den ordinære generalforsamling. Og heller ikke på den ekstra generalforsamling blev der fundet medlemmer til bestyrelsen for Aabybro Handels- & Erhvervsforening.
Derfor er der indkaldt til den 2. ekstra generalforsamling onsdag 8. december kl.  08.00 hos Cafe Rohde med blot to punkter på dagsordenen:

  1. Valg til bestyrelsen
  2. Evt. nedlæggelse af Aabybro Handels- & Erhvervsforening

Baggrunden er, at Ejnar Sørensen, Vagn Tidselbak og Klaus Simonsen efter hhv. mere end 40, år, 35 år og 15 års indsats træder ud af bestyrelsen, som blot har disse tre medlemmer.
– Men det lykkedes ikke på den første ekstra generalforsamling at finde nogle, der ville træde ind i bestyrelsen i stedet for os. Derfor fortsætter den gamle bestyrelse, indtil det næste møde 8. december, oplyser Vagn Tidselbak.

Et vigtigt talerør
Der var 19 fremmødte til den første ekstra generalforsamling.
– De er alle blevet bedt om at arbejde for at finde nye medlemmer til bestyrelsen. Vi har forsøgt, men desværre forgæves, siger Vagn Tidselbak.
Han understreger, at Aabybro Handel & Erhvervsforening er et vigtigt talerør over for kommunen og er på den måde med til at påvirke udviklingen og mulighederne for handels- og erhvervsliv.
Og så står foreningen for mange arrangementer som By Night og tænding af juletræ.