Efter to års corona-pause er Nørhalne Marked tilbage i dag, lørdag 18. juni, og det er for fuld styrke.
Markedet er større end nogensinde med nye aktiviteter, og det bliver bakket op af masser af mennesker, der kigger forbi Nørhalne Skoles sportsplads.
Her kan man opleve forskellige stande, udstilling af biler og motorcykler, tumle i hoppeborge, se på lopper, købe græske specialiteter – eller lidt at spise og drikke.

Bold for børn og voksne
På fodboldbanen er der som noget nyt børnefodbold, og turneringen har deltagelse af seks hold, hvor der efter endt finale er medaljer til alle de store hold – Danmark, Brasilien, Italien, Frankrig, Spanien og England.
Det er efterfulgt af den traditionelle gadefodbold-turnering, der byder på både underholdende og intense opgør.

Flot opbakning

– Vi er meget tilfredse med, at der er kommet så mange mennesker til vores marked. Her er godt vejr, mange stande og glade børn, fortæller John Jensen på vegne af markedsgruppen og bliver suppleret af Jan Abild.
– Vi vil jo gerne holde fast i denne tradition og skabe markedsstemning i en lille by som Nørhalne, og det har vi bevist, at det kan vi godt.
– Vi kan se, at efter to års nedlukning, så er her kommet rigtig mange mennesker. Børnefodbolden, som Mathias Würtz og Camilla Hjørringgaard står for, er en kæmpe succes. Her er mange stande, også fra det lokale erhvervsliv, og dem vil vi gerne have flere af, siger Jan Abild.
Kom og Dans Aabybro kiggede også forbi og gav en glad opvisning til Nørhalne Marked, der varer til klokken 17.00.