Nørhalne VVS har købt ejendommen på Bakmøllevej 61 i Nørhalne, hvor RSL Transportbånd tidligere havde base, og det sker for at få mere plads til industri- og fjernvarme-afdelingen i virksomheden.
– Det er en kontrolleret ekspansion. Vi har brug for mere plads, og man skal udvikle sig, ellers står man stille, siger medejer Johnny Nielsen.

Behov for mere plads
Arbejdet med industri og fjernvarme kræver plads til de større rør- samt svejse- og stålkonstruktioner, og ved at flytte denne afdeling fra forretningen på Bygaden 11 i Nørhalne til Bakmøllevej, så får ikke alene industri-afdelingen og dens montører bedre arbejdsforhold.
– Det giver også mere plads til vores blikkenslager- og VVS-service afdeling på Bygaden, og det har vi også brug for, siger Mogens Østergaard, der også er medejer af VVS-virksomheden.
– Vi er jo Nørhalne VVS, og det her giver os muligheden for at blive i Nørhalne, tilføjer han.

Johnny Nielsen (t.v.) og Mogens Østergaard. Foto: Vores Jammerbugt

Udviklingen
På sigt håber Nørhalne VVS også, at det vil give flere ansættelser i forbindelse med af industri-afdelingen udvikler sig og vokser.
Af større nuværende projekter er Nørhalne VVS med i opførelsen af 222 nye boliger på Spritten i Aalborg og skal være med i byudviklingen på Stigsborg.
Desuden har Nørhalne VVS rammeaftale for fjernvarmen med Brønderslev Kommune samt mange faste Industri og fjernvarmeværker i en radius af 50 kilometer .
Der er cirka 30 ansatte i Nørhalne samt endnu 35 i afdelingen i Lindholm.