Hvad er fortællingen om Pandrup – byens DNA

– Repræsentanter fra Pandrup Borgerforening, Pandrup Kaas Handel & Erhverv har været til møde med folk fra kommunens forvaltning samt borgmester Mogens Chr. Gade (V) og Jens Chr. Golding (S), formand for teknik og miljø.

Midtbyplaner i hovedbyerne
Målet var at tage hul på en proces, der skal munde ud i en midtbyplan for Pandrup.
Kommunalbestyrelsen har nemlig i budget 2020 besluttet, at Brovst, Fjerritslev og Pandrup skal have en midtbyplan ligesom Aabybro.

Hvad er løsningen
– Vi drøftede initiativer til en proces i Pandrup. Det handler om at få en vision for byen. Hvad er dens DNA? Hvad er historien og fortællingen om Pandrup, siger Mogens Chr. Gade.
– Desuden talte vi om udfordringer i midtbyen og, hvordan får vi konkret løst dem. Hvad er løsningen, tilføjer han.

Klar til at hjælpe
Kommunen er klar til at hjælpe og til at investere i Pandrup, ligesom den har gjort i Aabybro og med byfornyelse i Brovst.
– Men det er klart, at det ikke er kommunen alene, der kan redde det hele. Der skal private aktører med, siger Mogens Chr. Gade.
– Nu afventer vi udspil, og så står kommunen klar til at hjælpe.

Møde med Idrætscentret
I øvrigt har Mogens Chr. Gade også været til møde med repræsentanter fra Jetsmark Idrætscenter for at tale om den forestående store renovering og udvidelse af idrætscentret.
– Projektet går planmæssigt, og vi aftalte, at kommunen hjælper ved at stille sine eksperter og rådgivere i byggeri til rådighed. Så idrætscentret kan trække på vores byggesagsbehandlere, men det er stadig Jetsmark Idrætscenter, som træffer beslutningerne. Det er centrets projekt, siger Mogens Chr. Gade.

Kommunalt tilskud
Ydermere yder kommunen som aftalt et tilskud på 20 mio. kr. til projektet på cirka 60 mio. kr., mens idrætscentret selv finder de resterende midler ved at søge fonde og optage lån i bygningen.

Ombygningen
Ombygningen betyder nye og større omklædningsrum.
En tilbygning på 1200 kvadratmeter til et spring- og motorikcenter med springgrav.
Cafeteriaet flyttes ned i stueplan i forbindelse med indgangen.
Claus Jensens Klinik for Fysioterapi får lokaler på 1. salen.