– Jammerbugt FC fortsætter den flotte fremgang i oprykningsspillet, hvor holdet lørdag eftermiddag 27. juni på en svær udebane i Brønshøj vandt 3-1.
Dermed er Jammerbugt FC i løbet af oprykningsspillet avanceret fra en sidste- og 12. plads til en placering som nummer 9 med blot to point op til en 4. plads.

Farlige på dødbolde
Jammerbugt FC startede ellers skidt, og cheftræner Bo Zinck var ikke tilfreds med de første 20 minutter, men så kom Jammerbugt FC foran ved at udnytte to hjørnespark.
Først scorede forsvareren Nikolaj Lyngø og kort efter den centrale midtbanespiller Anders Rosengren.
Det gav ro på hos Jammerbugt FC.

Ændrede formation
– Vi kom også fint ud til 2. halvleg, men de fik reduceret efter en stor forsvarsfejl hos os, siger Bo Zinck om den ene af Brønshøjs to chancer i kampen.
Efter målet trykkede hjemmeholdet på, og Bo Zinck ændrede formation fra 4-4-2 til 4-1-4-1 for at få mere stabilitet centralt.
Det lykkedes, og Jammerbugt FC scorede til 3-1 efter en ny standardsituation, og Jammerbugt FC var tættere på 4-1, end Brønshøj var på 3-2.

Slutter med spændende hjemmekamp
– Det var en vigtig sejr og alt i alt en rigtig god præstation, på nær de første 20 minutter. Defensivt er vi rigtig stærke, men vi skulle have været bedre med bolden siger Bo Zinck.
Jammerbugt FC spiller igen onsdag 1. juli ude mod Frem, mens sæsonens sidste kamp er hjemme mod oprykningsfavoritterne, Helsingør, på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup lørdag 4. juli klokken 14.00.

Fodbold, 2. division, oprykningsspillet.
Brønshøj – Jammerbugt FC 1-3 (0-2)
0-1 Nikolaj Lyngø (21.)
0-2 Anders Rosengren (27.)
1-2 (61.)
1-3 Glen Rask (76.)