Endnu er navnet ikke på plads, men det er planerne for et nyt sted med masser af aktiviteter for børn, unge, familier og ældre.
Kort sagt et sted med masser af muligheder for fælles oplevelser, og basen er Østergaard samt et 43.000 kvadratmeter stort areal nær den nye rundkørsel mellem Vesterhavsvej, Faarupvej og Kvorupvej – et langt udspark fra Hune by.
– Vi synes, der mangler et område med disse aktiviteter til de mange sommerhusgæster, turister og lokale i området, siger Jens Boelskifte, der sammen med Kim Godiksen har købt Østergaard og står bag projektet.
– Et sted, hvor hele familien kan komme og få oplevelser og røre sig i den friske luft, siger han.

Masser af aktiviteter
De nye ejere starter med at anlægge en fodboldgolfbane med 18 huller, og der kommer også minigolf i form af en adventuregolfbane, ligesom der bliver aktiviteter som petanque, krolf og bowls, der er en form for curling, og selvfølgelig en legeplads.
– Der skal være aktiviteter for alle aldre, understreger Jens Boelskifte.
Lige nu er der ved at blive gravet ud til en p-plads, og målet er at åbne i løbet af foråret 2022.
– Desuden vil vi med tiden gerne kunne tilbyde endnu flere oplevelse, og derfor vil vi i foråret i samarbejde med Jammerbugt Kommune arbejde på en ny lokalplan, siger Jens Boelskifte.
Og ambitionerne er at blive den 3. største turistattraktion i Jammerbugt Kommune efter Fårup Sommerland og Skulpturparken.
– Vi håber, det bliver en succes og har et mål om at nå 20.000 til 25.000 gæster årligt, men fremtiden må jo vise, om vi er dygtige og heldige nok, siger Jens Boelskifte.