(Foto: For at komme til Sportmaster skal man gå bag om og rundt om den tidligere Fakta-bygning og hen til den vestlige indgang ved Imerco)
Nedlukningen af storcentre og butiksarkader fra og med i dag, torsdag 17. december, rammer også Sportmaster, Thiele samt Bog&Ide i Aabybro Centret.
Med genhusningen i den tidligere Fakta-bygning under ombygningen af Aabybro Centret bliver de tre butikker betragtet som en butiksarkade, fordi de har fælles indgang til bygningen.
Men det har butikkerne allerede fundet en løsning på, så de stadig holder åbent frem til jul.

Hver sin indgang
De har nemlig fået hver deres egen nye midlertidige indgange.
Bog&Ide benytter indgang på den nordlige side af bygningen, så man skal altså gå bagom.
Sportmaster har indgang i den vestlige side af bygningen ved Imerco. Og man skal ligeledes gå bag om bygningen for at komme frem til begge disse butikker.
Thiele bevarer den normale indgang.

Bog&Ide benytter bagindgangen på den nordlige side af bygningen. Foto: Vores Jammerbugt


Trygt og sikkert
– Jeg hørte statsminister Mette Frederiksen på pressemødet onsdag aften sige, at hvis en butik har sin egen indgang, så må den gerne holde åbent. Desuden har jeg talt med politiet, som også siger god for, at vi må holde åbent, siger Klaus Simonsen, Bog&Ide.
– Så vi begyndte tidligt i morges at flytte inventar og skruer reoler ned, så man kan komme ind via vores bagindgang, siger Klaus Simonsen.
Han overvejer at udvide åbningstiderne, hvis det skulle blive nødvendigt.
– Men det er trygt og sikkert at komme her at handle, hvor man sagtens kan holde afstand og spritte af, siger han.

Imerco har sin vanlige indgang. Men man skal nu gå rundt om og ikke længere igennem den tidligere Fakta-bygning for at komme til Imerco. Foto: Vores Jammerbugt