Eksklusive oplevelser i eget hjem, flotte selskabslokaler og spændende retter ud af huset. Aabybro får snart nye spændende krydderier på byens menukort

Til august får Aabybro endnu et spændende tilbud på paletten, når der skal holdes fest, events eller firma-arrangementer, da Chefjen på Posttorvet i Aabybro åbner forretning med både selskabslokaler og mad ud af huset.

En eksklusiv aften
Indretningen af lokalet sker i løbet af foråret, så Suwanna og Jensak Sriphon, som står bag det seks år gamle firma Chefjen, også kan tilbyde både privat dining, frokostordning til butikker og erhvervsliv samt dagens ret ud af huset.
– Hvis man gerne vil have noget godt at spise til for eksempel fest, mærkedage eller andre begivenheder i eget hjem, så tager Jensak ud og laver mad i kundens egne omgivelser, siger Suwanna Sriphon om private dining.
Det er en eksklusiv aften i madens tegn med godt selskab samt råvarer af god kvalitet, nyfortolkede klassikere og rigelige mængder.
– Vi har bare opdaget, at der både kan være plads til sovs og salat på en jysk tallerken, og at vores kunder forventer god kvalitet i begge dele, så det leverer vi, pointerer Jensak Sriphon.

Thai og nordisk
Ægteparret har rødder i Thailand, og Jensak Sriphon har derfor det traditionelle thailandske køkken bag sig, ligesom han har 11 års erfaring med det nordiske køkken.
Med denne kombination dukker der nye spændende smagskombinationer op – og mad inspireret af hele Verden.
Parret lægger meget vægt på, at hele forløbet bliver ydet med personlig og høj service.
– Både ved private dining og leje af selskabslokalerne skræddersyer vi arrangementet efter kundens ønsker, og ud fra ønskerne kommer vi så med vores anbefalinger og menuforslag, som vi så tilpasser, forklarer Suwanna Sriphon.

Dagens ret og frokost
Chefjen tilbyder også både frokostordning og dagens ret.
– Vi kan se, der er efterspørgsel efter mad, som ikke er tabt i frituren, og som erstatter fast food med simreretter med god dybde, der har stået i timevis og trukket smag. Vi ønsker at tilbyde god hverdagsmad til dem, som gerne vil have et let alternativ, siger Jensak Sriphon.

Først en hobby
Forretningen Chefjen startede som en hobby for seks år siden, men med den stigende efterspørgsel og et udbredt kendskab til den gode mad via mund-til-mund metoden samt en oplevelse af, at kunderne vender tilbage, har givet parret mod på at åbne forretning i Aabybro.
– Jeg blev udlært kok fra Agerskov Kro i Sønderjylland for 11 år siden og arbejder nu som kok i kantinen på RTX i Aalborg, men lige siden jeg gik i lære som kok, har det være min drøm at have mit eget, siger Jensak Sriphon.
Suwanna er kontorelev hos Motorstyrelsen og bliver udlært til september og kommer til at stå for det administrative og indretning, mens Jensak hersker i køkkenet.

Toppen af skalaen
Tom Jakobsen ejer det nu 400 kvadratmeter store erhvervslokale på Posttorvet, som bliver delt op i to, så Chefjen dermed kommer til at råde over cirka 200 kvadratmeter.
– Ud over køkken og en indgang til take out, så kommer der selvfølgelig egen indgang til et selskabslokale til 70-80 mennesker, men som også kan deles op i mindre størrelser. Det kan jo ikke alene bruges til fødselsdage, bryllupper eller konfirmationer, men også til events, influencere, firmer eller eksempelvis en tøjlancering, forklarer Suwanna Sriphon.
Og Tom Jakobsen lover, at der ikke bliver gået kompromis med indretningen. Det bliver helt i toppen af skalaen.
– Jeg er meget tilfreds med at leje ud til Suwanna og Jensak Sriphon, fordi lokalerne passer godt til formålet, og med Aabybro bys store vækst er der plads til endnu et spisested her i byen, siger han.