Første nytårsmarked med delikatesser i Nørhalne

– Gæsterne kom i en lind strøm, da Mette Roussis fra det græske spisekammer, AgapiFood havde inviteret en række lokale fortrinsvis fødevareproducenter til at fremvise deres specialiteter og delikatesser i Nørhalne Forsamlingshus søndag 29. januar.

Mette Roussis står bag markedet. Foto: Vores Jammerbugt

Vendsyssel Fødevarer
Mette Roussis havde nemlig inviteret en del af sine kollegaer fra netværket, Vendsyssel Fødevarer, til at have en stand i forsamlingshuset, og blandt andre:

Lykkesholm Æbler – Jyske Oste – Tranum Mølle Destilleri samt Hybengaarden udstillede sammen med lokalt forankrede forhandlere af Forever Living Produkter og Hjem Is.

Foto: Vores Jammerbugt

Første forsøg
Det var første gang, at Mette Roussis havde arrangeret nytårsmarked i Nørhalne.
– Jeg er ofte på markeder med mine græske specialiteter, så jeg ved, at der er en interesse for det, og der var en stor opbakning om sommermarkedet i Nørhalne, så hvorfor ikke også prøve med et nytårsmarked, fortæller hun, og det arrangement blev så kombineret med, at Nørhalne Loppemarked også havde åbent denne søndag.

Der var lækre smagsprøver. Foto: Vores Jammerbugt

Lækkerier til nytårsaften
Det er et bevist valg, at markedet finder sted efter juledagene.
– Folk har så travlt i julen, så hvorfor ikke holde et nytårs- i stedet for et julemarked, hvor folk kan købe specialiteter til deres nytårsaften, forklarer Mette Roussis.

Tid til evaluering
Efter markedet vil hun sammen med de andre stadeholdere evaluere, om det skal gentages.
– Indtil videre ser det rigtig godt ud. Det er virkeligt pænt besøgt, siger Mette Roussis.