Efterspørgslen efter nye lejeboliger i Pandrup er stor, og derfor har familien Lauritsen fra Hjørring valgt at opføre lavenergi boliger på Blommevej i Pandrup og i første omgang er der planer om 2 etaper.

Etape 1 er klar
1. etape står færdig nu og består af seks lavenergi boliger, som er beliggende for enden af en blind vej, men med en central placering tæt på indkøbsmuligheder og busforbindelser.
I 1.etape er der kun to ledige boliger tilbage. Etapen består af fire lejligheder på 86 kvadratmeter og to lejligheder på hver 105 kvadratmeter.
Til hver bolig er der 5 kvadratmeter udhus, og derudover får man også tilknyttet carport, hvor der er forberedt til opsætning af ladestander, hvis man har en el-bil.

To typer boliger
Lejlighederne på 85 kvadratmeter består af to værelser, bryggers, badeværelse og køkken/alrum med udgang til vestvendt terrasse.
Der er gulvvarme i hele huset som bliver opvarmet af et luft-vand-anlæg, så huset er et lavenergihus.
Lejlighederne på 105 kvadratmeter har et ekstra værelse.
Der er planen, at 2. etape skal placeres øst for de nuværende huse og kommer til at bestå af fem boliger på 105 kvadratmeter. De forventes at stå færdige medio 2022, og man kan allerede nu blive skrevet op ved tage kontakt til Nybolig Pandrup, Aabybro, Brovst og Løkken.