I slutningen af den kommende sommer står et helt nyt indendørs padelcenter klar til brug i Aabybro, og det bliver det første af sin slags i Jammerbugt.

Indendørs center
– Der bliver et helt nybygget, topmoderne indendørs padelcenter med tre doublebaner og en single bane, fortæller Claus Poulsen fra World Badminton Education, som står bag centret sammen med HAJ-Industrivej.
Det knap 1.300 kvadratmeter store center bliver opført på Industrivej, og udover de fire baner af højeste standard vil de opvarmede center også byde på badefaciliteter, mere end 8 meter til loftet og et hyggeligt loungeområde.

Populær sport
Efter sine 25-30 år i badmintonsporten blandt andet som landstræner gennem mange år lægger Claus Poulsen ikke skjul på, at han er bidt af en gal ketsjer og er også begejstret for padeltennis.
– Det er en sport er i rivende udvikling i Europa og Danmark, og vi ønsker at tilbyde padeltennis i Aabybro til glæde for indbyggerne i Aabybro og kommunen generelt samt til turister og alle andre interesserede i sporten, siger Claus Poulsen.

For alle
Padeltennis kan spilles af alle uanset niveau, og spillet ligner 80 pct. tennis og 20 pct. squash.
Der spilles på en lukket bane, som er bygget i en kombination af glas og stål, og der er et tællesystem, som man kender det fra tennis.
– Vi ved, at rigtig mange fra Aabybro og oplandet allerede i dag har taget sporten til sig og kører til Aalborg og andre steder i Nordjylland for at nyde spillet. Det vil vi gerne gøre noget ved. Vi ønsker at bygge et padelcenter, som vil skabe mange gode oplevelser på banerne og samtidig danne rammen for hyggeligt samvær i vores dejlige loungeområde. Derfor bliver faciliteten også opvarmet, så man kan sidde og nyde en kold drink efter kampen eller en kop kaffe, siger Claus Poulsen og tilføjer.
– Vi er ekstremt glade for, at vi nu kan komme i gang med byggeprocessen, så vi forhåbentlig engang i slutningen af sommeren, kan byde de første gæster velkommen.
Aabybro Padelcenter får sin egen Facebookside, hvor man løbende kan følge med i processen fra 1. spadestik.