Helle Simonsen er gået sammen med søn og svigerdatter

– Pandrup Bageri åbner en afdeling i den tidligere bagerbutik på Jernbanegade i Brovst formentlig midt i marts.

Sammen med familien
Det er indehaveren af Pandrup Bageri, Helle Simonsen, der er gået sammen med sønnen Sebastian og svigerdatteren Amalie om at åbne bageri i Brovst.
Amalie Pedersen er i forvejen ansat i Pandrup Bageri, hvor hun står for kagerne.
– Bageriet i Pandrup vil levere bagværk og kager til butikken i Brovst, men der bliver også bagt brød i butikken i Jernbanegade, da der er en stenovn, fortæller Helle Simonsen.
– Men tingene bliver lavet i Pandrup, da der ikke er maskiner til det i Brovst. Vi håber, at det kommer der på sigt, tilføjer hun.

Hvorfor ikke i Brovst
Hun er optimist på vegne af den ny butik.
– Hvis jeg kan drive et bageri i Pandrup, hvorfor så ikke også i Brovst, spørger hun.
Helle Simonsen overtog bageriet i Pandrup i oktober 2018 efter en periode, hvor butikken havde været lukket. Siden har hun bygget bageriet op til at være en veldrevet forretning.
– Jeg er tilfreds med kundernes opbakning, selv om vi desværre kan mærke, at Rema 1000 er kommet til. Men vi forsøger hele tiden at komme med nye tiltag, som de andre ikke har, for eksempel fromagekage og romkugledyr, siger hun.

Helle Simonsen har haft Pandrup Bageri siden oktober 2018. Foto: Vores Jammerbugt

Tilbyder også madpakker
Desuden udmærker bageriet sig også ved at tilbyde frisklavede sandwich og frokostpakker.
– Man kan dagen før bestille en madpakke med sandwich, frugt, skolerugbrød og vand. Det kommer vi også til at tilbyde i Brovst, siger Helle Simonsen