Trods konfirmationer i Jetsmark Kirke så var hallerne i Jetsmarks Idrætscenter et trækplaster for børn, unge, forældre samt også bedsteforældre, der lørdag 29. august havde taget mod invitationen til at afprøve PGUs mange forskellige aktiviteter.

Foto: Vores Jammerbugt

Præsentation af PGU
Foreningen har nemlig i år valgt at sparke sæsonen i gang med en gratis aktivitetsdag for hele familien.
– PGU fitness har stor succes sin nytårsfitness, hvor alle kan komme og prøve de forskellige hold. Vi vil på samme måde gerne gøre det til en tradition, at vi starter sæsonen med en aktivitetsdag, hvor vi præsenterer vores mange forskellige hold og man kan prøve dem af. Det er en god måde at generere nye medlemmer på, fortæller Anette Christiansen, formand for PGU Gymnastik.

Foto: Vores Jammerbugt

Springmekka og dans
Derfor var Hal B omdannet til et sandt springmekka, hvor de yngste kunne tonse rundt på motorikbane, mens de unge kunne benytte springgrav og trampoliner med hjælp og gade råd fra de frivillige instruktører.
Samtidig præsenterede Marianne Hurup crossdance for hele familien i Hal A, ligesom instruktører var klar med sjove konkurrencer som at stå på hænder i længst tid, inden dagen sluttede med gratis kaffe og kage.
– Vi håber, at mange har fået set, hvad PGU er for noget og fået lyst til at være med, siger Anette Christiansen.

Familien Korthsen. Foto: Vores Jammerbugt

Familien Korthsen på gulvet
Blandt deltagerne var familien Korthsen fra Kaas.
6-årige Trille går i forvejen til gymnastik hos PGU og havde taget storebror Julius på 8 samt forældrene Lene og Michael med til crossdance.
– Vi vil gerne bakke om de lokale arrangementer, og så får vi rørt os lidt og brændt krudt af, og vi gør det sammen, fortalte Lene Korthsen.
For Michael var crossdance en debut.
– Det er sjovt. Det er meget dans, jeg venter på armbøjningerne, grinte han.