Nordjyllands Politi kan efter en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen torsdag morgen er farbare. Politiet fraråder ikke længere udkørsel.
Torsdag morgen 2. december kan Nordjyllands Politi oven på en travl nat melde, at de fleste veje i Nordjylland igen er farbare.
– Politiet fraråder ikke længere udkørsel. Hovedfærdselsårerne og de fleste veje generelt er igen farbare. De fleste steder glider trafikken stille og roligt nu her i morgentimerne, oplyser vagtchef Mads Hessellund, Nordjyllands Politi.

Gode råd
Han har følgende råd til folk, der påtænker at køre ud i dag.
– Forvent, at vejene er glatte. Kør forsigtigt, kør i god tid og orientér dig på Vejdirektoratets hjemmeside, inden du kører, lyder opfordringen fra vagtchefen.
Der er fortsat et større oprydningsarbejde for bjærgningskøretøjer rundt om i Nordjylland, hvor en del biler, busser og lastbiler sidder fast i sneen. Det kan nogle steder give trafikale udfordringer.
Politiet henviser til Nordjyllands Trafikselskab, Vejdirektoratet, DSB, Banedanmark, Aalborg Lufthavn med flere for information om offentlig transport og forsinkelser.