Nordjyllands Politi holder øvelser i det centrale Aalborg både onsdag 23. marts og onsdag 30. marts.
Det betyder, at man vil opleve mere uniformeret politi og udrykningskøretøjer end vanligt.
Det er Reaktionspatruljen fra Nordjyllands Politi, der træner færdighederne på disse datoer i tidsrummet kl. 0800-1200 i Aalborg midtby, og det vil især være i området omkring Nordkraft beliggende på Østerbro 9, at borgene vil kunne møde politiet på øvelse. 

Løs ammunition
Leder af reaktionspatruljen, politikommissær Lau Larsen, oplyser, at øvelserne hovedsageligt foregår indenfor, men at det naturligvis vil være muligt for forbipasserende borgere at møde sortuniformerede betjente i området omkring Nordkraft, mens øvelserne foregår.
– Vores betjente vil bære hjelme, gule politimærker på deres uniformer og være bevæbnede, og man vil formentlig kunne høre anvendelse af løs ammunition, dog i et begrænset omfang. Jeg håber på borgernes forståelse for de mindre gener, som det eventuelt måtte give. Det er nødvendigt, at vi øver os for at holde færdighederne helt skarpe, siger politikommissæren.
Der vil desuden kunne ses politikøretøjer i forbindelse med afviklingen af øvelserne, og der vil være opsat skilte med ”Politi Øvelse” omkring Nordkraft, ligesom køretøjerne vil være markeret med orange øvelsesskilte.