Onsdag 19. maj er en glædens dag, lagde Susanne Møller Jensen, næstformand i børne- og familieudvalget, ikke skjul på, da hun bød velkommen til rejsegildet på udvidelsen af børnehaven Regnbuen i Nørhalne.
– Jeg har boet i Nørhalne i 27 år, og det er 4. gang i den periode, at vi udvider skolen eller børnehaven, sagde Susanne Møller Jensen, der tidligere også har været formand for skolebestyrelsen.
I slutningen af 1990´erne blev børnehaven udvidet, og i starten af 2000´erne blev Nørhalne Skole også udvidet for give plads til SFO´en, som var placeret et andet sted i byen, mens skolen blev bygget større endnu en gang i 2013.
– Nu udvider vi så igen, og trods corona og mangel på byggematerialer, så er vi nået langt takket være en flot indsats af Jer håndværkere, sagde Susanne Møller Jensen ved rejsegildet, inden der blev budt velkommen til pølsevognen.

Plads til 40 flere børn
Denne gang bliver børnehaven udvidet med 400 kvadratmeter, som giver plads til 40 flere børn, så normeringen når op på 115 børn.
Børnehaven udvides fra 5 grupperum til 8 grupperum og får også et stort multirum i midten af nybyggeriet samt et værksted.
Desuden bliver børnehaven bygget sammen med skolen med en glasgang, og det forventes, at de nye lokaler kan tages i brug til august 2020.
Anlægsbudgettet er på 5,5 mio. kr., og det er Tom Jakobsen A/S, der har totalentreprisen.
Der var ingen børn eller pædagoger med til rejsegildet p.g.a. corona, så det må de have til gode til indvielsen.

Formand for skolebestyrelsen Uffe Truelsen og Susanne Møller Jensen