Tirsdag 13. april kunne kunderne til Bog&Ide, Sportmaster samt Imerco i Aabybro Centret atter benytte den kendte vej til butikkerne, da butiksarkaden i den tidligere Fakta-bygning i centret atter måtte åbne efter nedlukningen som følge af Corona-restriktioner.

På den rette vej
Under nedlukningen har forretningerne dog kunnet betjene deres kunder via enten Bog &Ides bagindgang eller en omvej bag om bygningen til indgangen hos Imerco og Sportmaster.
– Vi er rigtig glade for, at vi må åbne hovedindgangen til arkaden igen. Det har været lidt svært at finde os, fortæller Louise Andersen, butikschef i Sportmaster.
– Vi har oplevet, at folk har ringet for at høre, om vi har åbent, og vi ved, at mange kunder har været inde i andre butikker for at spørge om, hvordan de kan finde os, fortæller hun.

Hovedindgangen til arkaden er atter åben.

Det nye center
Dog har de lokale kunder fundet vej til deres lokale butikker, men nu bliver de nemmere for også byens gæster og turister.
De tre forretninger er sammen med Thiele Optik midlertidigt genhuset i den tidligere Fakta-bygning, da deres tidligere lokaler er revet ned til fordel for nye forretningslokaler og boliger, som er under opførelse.
Butikkerne forventer at kunne flytte i de nye lokaler til juni.
Det er etape 1 i udvidelsen af Aabybro Centret, og etapen omfatter i alt 1600 kvadratmeter til erhverv samt 16 ejerboliger på et samlet areal på andre 1600 kvadratmeter.
Desuden vil Nørresundby Boligselskab opføre 29 familieboliger og 12 ungdomsboliger.

Etape 1 i Aabybro Centret skyder i vejret