Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Jammerbugt FC – Hobro IK: 2-3 (2-1)
0-1 Muamar Brajanc (11.)
1-1 Ahmed Gero (14.)
2-1 Sekoua Bangoura (28.)
2-2 Muamar Brajanac (53.)
2-3 Don Deedson (74.)

Dårligere målscore og 8 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen med blot 9 point tilbage at spille om efter lørdagens nederlag hjemme mod Hobro IK.
Med mindre Jammerbugt FC vinder næste kamp ude mod HB Køge, og Fremad Amager samtidig ikke vinder, så er Jammerbugt FC matematisk rykket ned.
Og Fremad Amager skal faktisk tabe de sidste tre kampe, mens Jammerbugt FC skal vinde alle sine tre opgør – herunder en kamp mod Fremad Amager – for at have den minimale chance for at forny pladsen i landets næstbedst række.
– Vi skal jo tro på det indtil det sidste, men det det er ikke længere i vores egne hænder. Det ser mildt sagt svært ud. Det er nærmest umuligt, konstaterer Sead Gavranovic.

God 1. halvleg
Trods et hurtigt mål til Hobro IK på en returbold, så spillede Jammerbugt FC faktisk bedst i 1. halvleg.
Hjemmeholdet pressede godt og højt og spillede godt rundt med bolden og fik dermed vent kampen til en 2-1 føring ved pausen – og Jammerbugt FC havde endda chancen for at gå til pause med en føring på to mål.
Men billedet ændrede sig i 2. halvleg.
– Hobro satte sig på kampen og overmatchede os fysisk, siger Sead Gavranovic.
– Det er desværre det samme billede, vi har set i flere af de andre kampe. Vi kan ikke holde til at presse så hårdt og højt i 90 minutter og bliver så overmatchet i løbet af kampen, uden at vi kan finde løsninger på det, konstaterer han.

Jammerbugt FCs resterende program er:

  • Torsdag 19. maj kl. 18.30, HB Køge – Jammerbugt FC
  • Søndag 22. maj kl. 14.00, Jammerbugt FC – Fremad Amager
  • Lørdag 28. maj kl. 14.30, Esbjerg fB – Jammerbugt FC