Den mangeårige Jammerbugt FC spiller Sead Gavranovic får til den kommende forårssæson ekstra ansvar udenfor banen. Sideløbende med karrieren inde på banen, har den erfarne offensivspiller således takket ja til en rolle som spillende assistenttræner, oplyser Jammerbugt FC i en pressemeddelelse.

Udskiftning
Der har været udskiftning i trænerteamet denne vinterpause, hvor tidligere assistenttræner Nabil Trabelsi har taget over som cheftræner fra Bo Zinck, der er overgået til en rolle som head of sport.
Samtidig har assistenttræner Jan Rasmussen valgt at stoppe og tage en fodboldpause. Nu er Sead Gavranovic klar til at gribe den stafet, og han går ind til rollen med masser af gå på mod, og ikke mindst et værdifuldt kendskab til klubben, rækken og alt det omkring holdet.
– Jeg har selvfølgelig gjort mig mange overvejelser i forhold til dette. Jeg har længe gået med tanken om, at jeg på sigt gerne ville prøve trænergerningen, når jeg selv var færdig med at spille. Nu opstod der så pludselig en mulighed for mig, hvor jeg kunne kombinere begge ting, og få lov at snuse til den anden side af
linjen. Samtidigt har jeg også muligheden for at hjælpe holdet inde på banen, når der er brug for det, og det synes jeg lyder vildt tiltalende for mig lige nu, forklarer Sead Gavranovic og fortsætter.
– Hovedårsagen til at jeg tog rollen er nok, at jeg har været med i så mange år, og har været med på rejsen fra 2. Division. Så jeg synes, jeg havde et ansvar, nu vi er nået så langt som klub, og nu befinder os i NordicBet Ligaen. Det giver mig en mulighed for at være med til at påvirke, hvordan vi gør mange af tingene,
både på og udenfor banen, og derved forhåbentlig bevare mange af de dyder, som vi også har været kendt for tidligere.

Trænerens betragtninger
Denne betragtning er cheftræner, Nabil Trabelsi, meget enig i, og han ser frem til samarbejdet med klubmanden, som han allerede kender godt.
– Det er en rigtig god nyhed. Sead kender klubben og menneskerne i og omkring den godt. Det er vigtigt for os lige nu. Sead gør et fantastisk stykke arbejde, både på og uden for banen, og jeg er meget glad for at have ham med på holdet samt som en del af trænerteamet. Det er en meget vigtig rolle og Sead har allerede gjort det godt i vores forberedelser.
– Han er en fantastisk fyr, som er meget åben og klar til at hjælpe alle spillerne. Det er sådan, det skal være. Som en stor familie. Det er meget vigtigt, og det er det, vi har brug for nu. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Sead og resten af teamet, fortæller Nabil Trabelsi.
Han suppleres af Sead Gavranovic:
– Jeg tror, jeg kan bidrage med rigtig mange ting. Nu har jeg været heldig at have en fantastisk træner i Bo Zinck igennem rigtig mange år, og der har jeg selvfølgelig suget til mig og lært en masse om, hvordan man skaber en god trup, der kan levere hver weekend. Jeg tror min vilje til at vinde hver eneste gang vil smitte af på spillerne, og jeg kan forhåbentlig give dem en masse råd, som de kan tage med sig videre både nu og i deres fremtidige karriere. Jeg glæder mig mest til at modbevise alle kritikere, bookmakere og hvem der ellers har dømt os ude på forhånd. Vi vil gøre alt, der står i vores magt for at holde Jammerbugt FC i
Danmarks næstbedste række og forhåbentlig bygge endnu mere på i fremtiden.