Angriberen Sead Gavranovic har gennem flere sæsoner været en af Jammerbugt FCs helt store profiler og altid meget populær hos publikum.
Men det seneste halve års oplevelser har fået den sympatiske offensiv-spiller til at sige at sige stop.
– Jeg bliver under ingen omstændigheder i Jammerbugt FC under den nuværende ledelse. Jeg bliver ikke i Jammerbugt FC under de nuværende omstændigheder. Det har jeg lidt for meget til de seneste seks måneder, siger Sead Gavranovic.

Overvejer fremtiden
Hvad der skal ske med fodboldkarrieren, som har hidtil har stået på samlet cirka 8 år i den Pandrup-baserede klub – afbrudt med afstikkere til Thisted FC og islandsk fodbold samt også kampe i Ringkjøbing – ved han endnu ikke.
– Jeg skal se, hvad der er af muligheder for at fortsætte på eliteniveau, eller om jeg vil spille fodbold i Jetsmark IF eller være træner. Jeg holder mig i gang og har ikke så travlt og ser, hvad der kommer af muligheder, siger Sead Gavranovic.

Et hårdt halvt år
Han lægger ikke skjul på, at han altid har været glad for at komme i klubben, hvor han tidligere har haft rigtig mange gode og sjove oplevelser, men det seneste halve år har slidt hårdt.
– Der er blevet trukket meget på mig af medierne og andre interesserede i byen, der spørger til, hvad der sker, og når man hele tiden skal tale om negative ting og samtidig ikke spiller så meget, så bliver det for hårdt, forklarer Sead Gavranovic og tilføjer.
– Jeg klandrer ikke andre end ledelsen i Jammerbugt FC for det her.
Desuden er det for Sead Gavranovic vigtigt at understrege, at han ikke er bitter.
– Jeg ville give det her en chance og opfylde min kontrakt. Nu har jeg aftjent min værnepligt, og det er jeg stolt over, og det her er en af mange oplevelser i min karriere, siger 30- årige Sead Gavranovic.