Blokhus Marathon, Hune Naturbørnehave, Søstjernerne Blokhus, Erhvervsforeningen Destination Blokhus er blot nogle af de projekter, som ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” har støttet de seneste to år.
Nu åbner Sol og Strand Blokhus igen for ansøgninger og bureauchef Julia Spiess håber, at mange foreninger og ildsjæle vil benytte muligheden for at få del i en pulje på i alt 50.000 kroner.
– Vi ved fra tidligere uddelinger, at der lokalt findes et meget stort engagement og idérigdom, og derfor er det en stor glæde at kunne medvirke til at understøtte projekter, som har betydning for ikke alene fastboende men også for sommerhusejere og feriegæster, fortæller Julia Spiess.

Ansøgningsfristen er 15. februar 2021, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne ansøgninger blive udvalgt af lokalkontoret.
Det bliver efterfølgende op til ejerne af sommerhuse tilknyttet Blokhus-kontoret at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.
– Kun fantasien sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterie er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse, og jeg håber og ser frem til at modtage rigtig mange ansøgninger, siger Julia Spiess.

Det er muligt at ansøge via hjemmesiden:
https://www.sologstrand.dk/om-os/haandsraekning_ansoegning.aspx
Sol og Strand har på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor den fondsejede virksomhed udlejer sommerhuse.