Signe Olsen gæster Sommer ved Søen i Aabybro søndag 8. august, hvor hun både medbringer klaver og guitar. 
Det er den sidste af Aabybro Viseklubs koncerter, Sommer ved Søen, som arrangeres i samarbejde med Hotel Søparken, og koncerten med Signe Olsen er ligesom de foregående tre arrangementer helt udsolgt.

Aktiv viseklub

I de foregående koncerter har Aabybro Viseklub haft sine egen dygtige medvirkende med hver gang, ligesom der har været succesfulde besøg i Viseklubben af Wennerlin & Bundgaard samt Rococo Band fra Aalborg..
Desuden har Aabybro Viseklub været aktiv med to mindre men meget velbesøgte koncerter i Aaby Kirke i juni.
Efterårssæsonen starter med viseaften i Jammerbugt Kultur og Erhvervscenter 29. september, og derefter er der viseaften 24. november, 26. januar og 30. marts med klubbens egne visesangere samt gæster.

Danske sange
Signe Olsen er professionel udøvende sanger og musiker, hvor hun har gjort det til sit speciale at lave hendes helt egne og personlige fortolkninger af kendte sange.
Udover at være solist til bryllupper, begravelser, fester – spille til receptioner og større fester har hun også eget band, Signe Olsen Kvartet.
De sidste 5 år har hun været en fast del af MusikBeRiget, hvor hun ugentligt spiller på afdelingen for Børn og Unge med kræft på Skejby Sygehus.
Her går hun rundt på stuerne og laver små koncerter for de indlagte børn og unge.
Til Sommer ved Søen vil repertoiret være danske sange og viser, fyldt med god energi og genkendelighed.