Torvegruppen i Blokhus kan nu fortælle om mere lempelige regler for sommerens koncerter på Torvet i Blokhus.
– Da koncerterne i Blokhus blev planlagt og fik tilladelse til afvikling fra myndighederne var reglerne meget stramme. Grundet lempelser kan vi nu tillade friere placering oplyser Torvegruppen.

Indlæg fra Torvegruppen
Hver gæst skulle før have en entydig placering, som blev styret af bookingsystemet. Desværre nogle gange uden hensyntagen til praktiske forhold. Mange af de nuværende koncert-bookinger er sket under de stramme regler, som det nu så småt er muligt at lempe. Større grupper kunne ikke sikres plads ved samme bord etc.

Lempelserne
Reglerne for større events blev pr. 1 juli ændret således, at koncerterne i Blokhus nu er klassificerede som stående events med mulighed for at sidde ned. Således er det ikke mere påkrævet, at siddepladserne entydigt nummereres.
I praksis betyder det, at der nu er lidt mere fleksibilitet da hver plads ikke er nummereret, man skal blot sætte sig ved det bordnummer der er påtrykt koncert-billetten. Der er således lidt mere frihed ved det enkelte bord hvor eksempelvis større grupper nu kan sidde overfor hinanden frem for på en lang række. Der er naturligvis forsat siddepladser til alle.
Der er ej heller pligt til at sidde under hele koncerten. Har man lyst at stå og hænge ud i baren eller bagerst på torvet er dette således også legalt. Der er naturligvis ingen, der må stå og dække for udsynet fra bordene.

Nye muligheder
Ønsker man at bytte pladser indbyrdes, er man også velkommen til dette, så længe begge parter er indforstået med byttet. Det betyder, at man nu har mulighed for at sidde sammen med venner og bekendte med anden booking. Dette ønske har bookingsystemet ikke på forhånd kunnet håndtere, men i det omfang, det er muligt at bytte pladser, er det nu muligt.

Team Frivillig hjælper 
De, der har fået allokeret pladser ved forskellige borde af bookingsystemet, skal henvende sig i døren hvor de friske frivillige vil assistere med at finde et bord hvor alle i gruppen kan sidde sammen og ikke hver for sig.
Døren åbner klokken 18, og man er velkommen til at medbringe egen mad, men drikkevarer skal købes på pladsen

Krav om fremvisning af coronapas ved indgangen.
Mon ikke de friere forhold kan glæde de fleste. Skulle man være utilfreds med ændringerne, ja, så vil vi som arrangører naturligvis gerne beklage alt det bøvl coronaen fælles har påført os, og dernæst skal vi naturligvis også være parate til at være fleksible. I værste fald er vi naturligvis også parate til at refundere købte billetter. Se hvordan nedenfor. Overordnet gælder det, at vi glæder os til en fantastisk sommer med musik på Blokhus Torv og håber på forståelse for, at flere får glæde af, at vi har tilpasset os lempelsen af de meget stramme regler.

Refundering
Skulle man ønske refundering af billetterne grundet ændrede vilkår, bedes man sende en mail til destinationblokhus@jammerbugt.dk med navn på den der har booket, koncertnavn, pladsnumre og kontonummer senest den 11/7-21
Hele billetprisen vil derefter blive tilbageført til din konto inden for 2 uger.
 
Kontakt ved spm.  
Har man spørgsmål til ovenstående så kontakt medlem af Torvegruppen, Karl Korfits på mail@korfits.dk eller Jannie Ratke på destinationblokhus@jammerbugt.dk