Åbningsdag nærmer sig, og butikken tager tydeligvis form

– Der arbejdes på højtryk i den nye dagligvarebutik Spar på Torvet i Blokhus.
Og inde bag de hvide mure tager forretningen form med et meget bredt og alsidigt vareudbud i reoler og på hylder.
Samtidig er der god plads i gangene, og det giver et klart indtryk af en ny Spar.

Kaffe og rundstykker
Det er tydeligt, at der i flere steder er brugt særligt meget krudt, også inventarmæssigt, på at få butikken til at tage sig godt ud.
Men det skal ses ved selvsyn på torsdag 12. marts, når Spar åbner klokken 9 med gratis kaffe og rundstykker, ligesom der vil være konkurrencer og smagsprøver hen over hele weekenden.

Lasse Nielsen (t.v.) og butikkens daglige købmand, Martin Pedersen. Foto: Vores Jammerbugt

Stort vareudbud
– Det er vigtigt for os at have en velassorteret butik hele året rundt, så turisterne roligt kan køre til Blokhus og handle ind her uden at skulle have noget med hjemmefra, fordi man som i gamle dage er bange for at blive flået i sommerlandet, forklarer Lasse Nielsen, der sammen med Rikard Andersen står bag den nye butik.

Lokale kunder er grundstenen
Der er opgraderet på særligt vin- og bagerafdelingerne, og der er stor fokus på at have en god afdeling med kød, ligesom der samarbejdes med slagter, delikatesse og bager i Meny i Saltum.
– Vi skal blive Blokhus-borgernes foretrukne indkøbssted året rundt. Det er meget vigtigt, at de lokale bliver glade for forretningen. Det er nøglen til succes og vores grundsten, ligesom med forretningen i Hune siger Lasse Nielsen.

Turister kommer og går
– De lokale er her hver dag, mens turister kommer og går. Derfor skal butikken stå skarpt 365 dage om året og ikke blot på syv strand dage, siger Lasse Nielsen.
– Og der er trods alt flere regnvejrsdage end solskinsdage, selv i Blokhus.