Det er ikke den sjoveste tid at stå i spidsen for en idrætsforening, når samfundet er hårdt ramt og har været lukket ned af Corona-krisen.
Det må Claus Svendsen, der er formand for Fremad Nørhalne, sande.
For Fremad Nørhalne betød det nemlig som bekendt en aflysning af årets Nørhalne Cup, der udover en stor social gevinst med sammenhold og fællesskab naturligvis også er en yderst vigtig indtægt for idrætsforeningen.

Afhængig af kompensation
– Lige nu holder vi øje med, at der er penge i kassen til at betale vores regninger, lønninger m.m. Vi står uden tvivl i en vanskelig situation på grund af aflysningen af årets Nørhalne Cup, og vi er nu afhængige af hjælp fra regeringens kompensationspulje, siger Claus Svendsen.
– Vi ved endnu ikke, om vi bliver en del heraf, og skulle det ikke lykkes, er vi tvunget til at træffe nogle kedelige valg, konkluderer han.

Et lyspunkt
Claus Svendsen peger dog på, at der er lyspunkter. Senest fra Sparekassen Kronjylland.
– Sparekassen Kronjylland har kontaktet os og sagt, at de gerne vil støtte det lokale foreningsliv også i disse vanskelige tider. De har valgt at betale deres supersponsorat for både 2020 og 2021 allerede i denne måned, og den hjælp er vi yderst taknemmelige for, fortæller formanden.

Vil bakke op
– Som lokalt pengeinstitut ved vi, at flere står i en svær økonomisk situation, og det er naturligt for os at træde til og bakke op, hvor vi kan. Det glæder os derfor meget, at vi kan være med til at skabe økonomisk tryghed for Fremad Nørhalne og dermed være med til at støtte alle de dedikerede ildsjæle og medlemmer, der har tilknytning til stedet, forklarer afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Aalborg, Michael Søbygge. 
Fremad Nørhalne kan glæde sig over, at samtlige af foreningens sponsorer ønsker at fastholde deres sponsorat af foreningen. Noget, som formanden forståeligt er både glad og stolt over.