Tilbage i august 2018 slog Mæglerhuset i Aabybro for første gang dørene op.
Det har været to gode og hæsblæsende år. Boligejerne i Jammerbugt Kommune har taget godt imod den nye ejendomsmægler i Aabybro. Et helt afgørende parameter for at skabe succes.

Fra Aalborg til Jammerbugt
Mæglerhuset har generelt succes med at flytte køberne mellem de fire afdelinger i hhv. Aabybro, Dronninglund, Nørresundby og Aalborg.
Hos Mæglerhuset i Aabybro står de klar med et nuanceret udvalg af boliger i hele Jammerbugt Kommune, når kunderne fra bl.a. Aalborg søger bolig længere nord på.
– Der er en stærk synergieffekt mellem vores fire afdelinger og ikke mindst et helt unikt samarbejde og sammenhold. Det er afgørende for at fortsætte de positive takter, som vi ser på boligmarkedet lige nu, forklarer Søren Agesen, Butikschef ved Mæglerhuset Aabybro

Målsætning opfyldt
Hos Mæglerhuset Aabybro har de ingen ambitioner om at være den største ejendomsmægler, men derimod den bedste. Derfor er det helt store fokus glade kunder. Med en kundetilfredshed på 9,9 ud af 10 iflg. Boligsiden (Boligsiden.dk/Find mægler på 9440 Aabybro den 27.08.20) er første målsætning opfyldt.
– Vi har et konstant fokus på vores kundetilfredshed. Hver dag er på sin vis en eksamen. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og føler sig godt behandlet, fortsætter Søren Agesen.

Pressefoto

Medarbejderstaben er vokset i takt med handlerne
Hos Mæglerhuset i Aabybro er medarbejderstaben vokset i takt med det stigende antal handler. Butikschef, Søren Agesen står stadig i spidsen for butikken. På kontoret har han fornøjelsen af Christopher Holving og Simon Mathiesen.
Derudover bakker de tre indehavere af Mæglerhuset selvfølgelig også op om butikken.

Pressefoto

Gang i markedet
Der er generelt godt gang i boligmarkedet i Jammerbugt Kommune. Køberne har for alvor fået øjnene op for de mange muligheder i kommunen.
Hos Mæglerhuset Aabybro ligger de allerede solidt omkring de 50 handler om året (Boligsiden.dk/Find mægler på 9440 Aabybro den 27.08.20).  
– Vi er virkelig taknemmelige for, at vi allerede kan ligge solidt omkring de 50 handler årligt. Vi har hurtigt sprunget budgetteret salg og opfyldt endnu en målsætning. Lige for tiden løber vi rigtig stærkt, og vi sælger faktisk boliger i hele Jammerbugt Kommune, siger Christopher Holving, Ejendomsmægler MDE.
Mæglerhuset ser generelt positivt på boligmarkedet ultimo 2020.
Der er godt gang i handlerne, og der kommer også mange nye boliger til salg. Der er al mulig grund til optimisme.