Omkring 150 nordjyske villaveje har i år indstillet sig til prisen Årets Villavej 2021, som Nordjyske Bank og Ejendomsmæglernes Fond står bag.
Blandt de mange eksempler på ekstraordinært godt sammenhold har dommerpanelet netop kåret Thomasmindeparken 81-89 i Aabybro som årets 2. plads, der udover hæderen modtager en præmie på 5.000 kroner.

Det gode naboskab
For fjerde gang kårer Nordjyske Bank i samarbejde med Ejendomsmæglernes Fond Årets Villavej for at synliggøre og hædre det gode naboskab i Nordjylland.
I maj udløb fristen for indstillinger, og blandt dette års cirka 150 indstillinger faldt dommerpanelet for Thomasmindeparken 81-89 i Aabybro.
Her var det blandt andet initiativer som fælles sociale arrangementer, hjælp med børnehentning, en fælles Facebook-side og nærvær i det gode naboskab, der sikrede vejen 2. pladsen som Årets Villavej 2021.
I indstillingen af vejen står blandt andet:
– Et hus kan man købe alle steder, men det naboskab, som findes her på vores lille stikvej, kan ikke købes for penge.

Planer med præmien
Afdelingsdirektør fra Nordjyske Bank i Aabybro, Tommy Kristensen, afleverede præmien til de glade vindere, og der er allerede lagt mange planer for, hvad pengene skal bruges til.
Dommerpanelet består af Steen Royberg og Claus Algren fra Ejendomsmæglernes Fond samt Claus Andersen fra Nordjyske Bank.
Hasselvej i Støvring (ulige numre) snuppede 1. pladsen mens Vitskølklostervej 1-41 (ulige numre) tog 3. pladsen.