Den tidligere AaB-spiller, Andreas Bruhn Christensen, er tilbage i dansk fodbold efter et ophold i Norge hos Arendal Fotball, hvor en skade endte med at sætte fodboldkarrieren på pause.
Efter en hofteoperation og ni måneder på sidelinjen er den teknisk stærke offensivspiller nu klar til at genoptage fodboldkarrieren, og det har den 26-årige Andreas Bruhn Christensen valgt skal ske i Jammerbugt FC.

I gang med studier
– Jammerbugt FC var allerede i mine tanker, da klubben kontaktede mig. Jammerbugt FC passer godt ind i forhold til min situation, efter jeg er vendt hjem til Aalborg. Jeg skal i gang igen efter min skade og vil samtidig gerne fortsætte på de studier, jeg er startet på i min skadesperiode. Hos Jammerbugt FC får jeg fodbold på et godt niveau og en klub med ambitioner og en god træningskultur, så det er et godt sted for mig i forhold til at finde tilbage til mit niveau, forklarer Andreas Bruhn Christensen fra træningsanlægget i Pandrup.

Genfinde formen
Her har den tidligere Superligaspiller først og fremmest målsætninger på den korte bane, men er samtidig heller ikke i tvivl om, hvad målet er længere fremme i tiden.
– På kort sigt handler det om at komme til at spille nogle kampe og genfinde fodboldformen. Og så skal jeg gerne bidrage til holdet. Jeg er en flowspiller, som er god på bolden og som forhåbentlig kan bidrage med mål og assists, men også til at vi spiller god fodbold og forhåbentlig fortsætter den gode stime af sejre, siger han og tilføjer.
– På lang sigt er ambitionen at komme tilbage på højst mulige niveau. Men lige nu er mit fokus her og jeg glad for at have fået muligheden i Jammerbugt FC.

Store kvaliteter
Netop ambitionen om meget mere var det, der fik Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck overbevist om, at Andreas og Jammerbugt FC var det rette match.
– Det er først og fremmest glædeligt, at vi kan tiltrække en spiller med Andreas’ kvaliteter og med Superligakampe på CV’et. Så det glæder mig, at Andreas har valgt at genstarte fodboldkarrieren hos os, og at han synes, vi er en interessant klub. Det vidner om, hvor langt vi er kommet som klub. Og så passer Andreas godt ind i truppen. Han kender mange og er en god og ydmyg fyr, som har ambitionen om at vende tilbage til
øverste niveau. Og det er vigtigt for mig. Den ambition viser, at sulten er der endnu og jeg ser frem til at arbejde med Andreas, fortæller Bo Zinck, som dog samtidig understreger, at det i første omgang handler om at få spilleren fodboldklar i det rigtige tempo.

Skal bruge efteråret
– Lige nu vil jeg vurdere, at vi skal bruge efteråret på at gøre Andreas klar, så han står skarpt til det nye fodboldår. Håbet er selvfølgelig, at Andreas er klar før, men vi er tålmodige og tager det skridt for skridt, i hvad der bliver et krævende træningsforløb, hvor vi kommer til at dosere fodbolden. Og så må tiden vise, hvad fodboldfremtiden bringer. Forhåbentlig munder det ud i, at vi laver en aftale med Andreas, for det betyder, at det går godt. Andreas har uden tvivl kvaliteterne. Det vidner antallet af Superligakampe om.
Andreas Bruhn Christensen startede fodboldkarrieren i Støvring IF, inden talentet bragte ham til AaB, hvor Superliga gennembruddet kom. Efterfølgende gik turen til først Viborg FF og siden Randers FC. Senest har Andreas spillet for norske Arendal Fotball.