Håndbold, Jyllandsserien herrer
IK 1919 Aalborg – Aabybro HK: 19-20 (6-10)

Det blev en alt for spændende afslutning på sæsonens første kamp for Aabybro HK, som besøgte IK 1919.
Ved stillingen 20-19 til AaHK havde hjemmeholdet en afslutning fra fløjen 25 sekunder før tid, men den blev brændt, og så kørte AaHK sejren hjem.

Burde have vundet med 10
– Undskyld jeg siger det, men vi skulle have vundet den kamp med 10 mål, men vi spiller for ukonstant og er for ustabile, ligesom vi er for få folk afsted. Vi laver 16 tekniske fejl, og det er alt for mange, siger træner Erik Borup.
– 1. halvleg er godkendt, men 2. halvleg skal vi have set på og lavet nogle ting om.

Stærkt forsvar
I de første 30 minutter styrede AaHK kampen og stod godt i forsvaret, hvor Mads Jylling stod en rigtig fin 1. halvleg, og modstanderne blev holdt nede på 6 scoringer.
– Men vi scorede alt for få mål. Vi brændte for meget, blandt andet to straffekast. Vi burde have ført med 14-6 ved pausen, mener Erik Borup.

Blev stressende
Efter pausen var det IK 1919, som startede bedst og scorede 6 mål på 10 minutter, uden at AaHK fik scoret, så stillingen var 12-14.
– Så var det, at det pludselig snerpede til og blev spændende. Vi var afsted med en for smal trup, og derfor blev nogle af spillerne forståeligt nok trætte, og jeg var nødt til at justere efter det fra 10. til 20. minut. Det betød, at vi kom bagud 17-16. Det blev tæt og stresset, og der var vi ikke dygtige nok, siger Erik Borup.

Ny svær udekamp
Dog roser han holdet for at få mandet sig op og hevet sejren hjem til sidst i kampen, hvor Casper Larsen scorede 8 og Kristian Jakobsen 7 af AaHKs 20 mål.
Næste kamp er søndag 25. oktober ude mod Svenstrup.
– Det bliver svært. Det er et rigtig godt hold, men vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for at vinde kampen, og vi må se, om vi ikke kan have nogle flere spillere med til den kamp, siger Erik Borup.