Fodbold, serie 1
RKG Klarup – Aabybro IF: 1-3 (0-3)

0-1 (20.) Alex Hedegaard
0-2 (30.) Viktor Svarre
0-3 (40.) Jonas Rasmussen
1-3 (80.)

Med søndagens sejr på 3-1 ude mod RKG Klarup bevarede Aabybro IF kontakten med midterholdene.

En forløsning
– Det var en mega vigtig sejr. Det var en forløsning og en fuld fortjent sejr. Vi trykkede dem fra start, fortæller træner Claus Thomasen.
Aabybro IF kom foran, da Viktor Svarre sparkede et hjørnespark til den bagerste stolpe, hvor Alex Hedegaard kan heade bolden i mål.
Og Viktor Svarre var manden bag 2-0, da han scorede på et frispark på kanten af feltet, hvor han kanonerede bolden op målhjørnet.
Det blev også 3-0 inden pausen, da Jonas Rasmussen blev spillet op af Malte Nørmølle og halvflugtede flot bolden i mål.

Reddede straffespark

– Når man går til pause foran med 3-0, så tænker man ofte, at den er hjemme, men som træner er man altid lidt nervøs. Vi fik i 2. halvleg også en tidlig 10 minutters udvisning, og så blev det netop nervøst, men vi fik reddet os ud af det, fortæller Claus Thomasen.
RKG fik tilkendt et straffespark et kvarter før tid, men det reddede Aabybros nye målmand, Ronni Thorø, som tidligere har spillet på dette niveau.
Han afløser den vanlige målmand, Nikolaj Iversen, som er skadet, og først 10 minutter før tid lykkedes det for hjemmeholdet at reducere.
Aabybros bedste spiller var Viktor Svarre.

Ny vigtig kamp
Søndag 27. september klokken 13.30 får Aabybro IF besøg af Sulsted, som ligger lige over Aabybro IF.
– Der er lagt op til et spændende opgør. Hvis vi får en sejr, så er vi 2 point foran Sulsted og med en kamp i hånden og dermed væk fra bundspillet. Så det gør vi os klar til, siger Claus Thomasen.