På Venstres opstillingsmøde på Hotel Søparken i Aabybro mandag 28. juni blev Maja Torp valgt som folketingskandidat for Brønderslevkredsen, der omfatter både Jammerbugt og Brønderslev kommuner.
Maja Torp har trådt sine barnesko i Pandrup og har derfor et solidt kendskab til begge kommuner, oplyser Venstre i en pressemeddelelse.
– Vi er i bestyrelsen glade for, at Maja er blevet valgt, fortæller formand for kredsbestyrelsen, Christian Nielsen.
– Vi ser frem til samarbejdet om at få Maja valgt til Folketinget, siger han.
Og den nye kandidat glæder sig til at komme i gang.
– Jeg glæder mig til samarbejdet med Kredsbestyrelsen, siger Maja Torp.
– Det betyder meget for mig, at jeg nu er opstillet i den kreds, hvor jeg er opvokset. Jeg ser frem til at sætte mere fokus på de lokale nordjyske interesser, og i den forbindelse er jeg også glad for at blive valgt på dagen, hvor der endelig er indgået en aftale om den 3. Vestlige Limfjordsforbindelse, siger hun.