Nordjysk Elite Speedway har hentet en af de helt store danske stjerner til klubben, nemlig VM-sølvvinder Leon Madsen.
Han vil være A-kører for klubben med base lidt uden for Brovst i resten af sæson 2021 samt i sæson 2022, oplyser Allan Thomsen, formand for Nordjysk Elite Speedway.

To point fra VM-guld
Leon Madsen var blot to point fra VM-guldet og er placeret i top 3 i Grand Prix serien, og han skal køre sine første heat for Nordjysk Elite Speedway på hjemmebanen, Over Søen 12, onsdag 30. juni, hvor klubben skal forsøge at hente sit første point.
– Jeg håber selvfølgelig, jeg kan hjælpe Brovst og de andre kørere på holdet med at få deres første hjemmebanesejr. Brovst er i en utroligt spændende udvikling, og jeg ser virkelig frem til at køre min første match for dem, siger Leon Madsen i en pressemeddelelse.
Det er et særligt sponsorat af Sparekassen Vendsyssel, der gør Nordjyske Elite Speedway i stand til at hente en kører af denne kaliber til klubben, som har store ambitioner.

Leon Madsen og Jan Gøl, regionsdirektør i Sparekassen Vendsyssel.

Ny holdleder
På holdledersiden er der også sket ændringer.
Ny holdleder er nemlig 45-årige Janus Millard, der bor i Hinnerup med kone og to børn. Han underviser til dagligt i dansk, historie og samfundsfag.
I speedwaykredse er han kendt for sit virke som pressechef på det danske speedwaylandshold og som holdleder i Randers Lions ligesom han var holdleder, da Munkebo vandt bronze i 2014 og året guld i 2015.
Den hidtidige holdleder, Thomas Ramskov, fortsætter i en periode som assistent, og det betyder, at Erik Willadsen kan fokusere på Brovst Speedway Club i 1. division.