Fodbold, pokalturneringen
Vejgaard-Jammerbugt FC: 0-2 (0-1)

0-1 (25.) Nikolaj Lyngø
2. gule kort (78.) Søren V. Pedersen
0-2 (81.) Bardhec Bytyqi

Årets sæson i 2. division er vigtigere end nogensinde, fordi strukturen ændres efter denne sæson, som tidligere fortalt.

En ny 1. division
Vinderne af henholdsvis øst- og vest-kredsen i 2. division rykker direkte op i Nordic Bet Ligaen, mens nr. 2 til 6 i hver kreds efter denne sæson rykker i en ny 1. division under Nordic Bet Ligaen.
De to nedrykkere fra Nordic Bet Ligaen skal også spille i den nye 1. division, som dermed bliver på 12 hold, mens de resterende hold fra 2. division forbliver i 2. division.
Og Jammerbugt FC går benhårdt efter en plads i top 6 og den nye 1. division – derfor er det indlysende, at turneringen prioriteres langt højere end pokalturneringen.

Det er så vigtigt
– Vi spiller lige nu i Verdens vigtigste turnering, understreger cheftræner for Jammerbugt FC, Bo Zinck, efter tirsdagens pokalsejr ude mod Vejgaard.
Derfor forudser han også, at både modstanderne i den kommende pokalkamp, Middelfart, og Jammerbugt FC vil sætte turneringskampene højere end pokalopgøret, som spilles på Sparekassen Vendsyssel Arena tirsdag 6. oktober kl. 18.30.

Der kommer en rotation
– Vi stiller ikke med samme hold til kampe lørdag-tirsdag-lørdag. Der vil komme en rotation hos spillerne. Vi vil selvfølgelig gerne vinde, men kommer ikke til at satse med nogle spillere i forhold til skader og træthed, slår Bo Zinck fast.
– Begge hold har en bred trup, og af alle 2. divisionshold er Middelfart nok de værste at møde i pokalen, siger Bo Zinck trods den nylige turneringssejr på 5-3 i netop Middelfart.
– Men vi er glade for at skulle spille hjemme, og når vi står der, så går vi selvfølgelig efter sejren. Der venter jo sandsynligvis også en større oplevelse i næste runde af pokalturneringen, siger Bo Zinck.

Skiftet i opstillingen
Det var også en af årsagerne til, at Jammerbugt FC i pokalsejren mod Vejgaard havde roteret i truppen.
– Desuden har vi en så stærk trup, at vi brugte kampen til at holde de spillere, som er tæt på start-11´eren, klar og skarpe. De fik nogle gode minutter i den kamp, og det er også muligheden mod Middelfart for de spillere, som er tæt på til den tid, siger Bo Zinck.

To scoringer
Jammerbugt FC kom planmæssigt foran, da bolden dumpede ned for fødderne af Nikolaj Lyngø efter et hjørnespark, og han sparkede bolden i mål, mens indskiftede Bardhec Bytyqi øgede til slutresultatet ni minutter før tid.
Det var Michael Stokbro og Viktor Ahlmann, der kombinerede i højre side og fik spillet bolden skråt tilbage i feltet til målscoreren.

Pligtsejr
– Det var en pligtsejr i en ikke specielt godt spillet kamp . Vi fik aldrig foldet os ud, men holdt nullet, siger træneren
Jammerbugt FC spiller turneringskamp søndag 13. september kl. 15 ude mod B. 93.

Opstilling mod Vejgaard:
Marcus B. Sørensen
Emil From (Michael Stokbro), Nikolaj Lyngø (Sead Gavranovic), Søren V. Pedersen, Emil Nielsen.
Max Møller (Martin Rom Nielsen), Christian Rye, Anders R. Jensen, Essam Salamoun (Bardhec Bytyqi).
Viktor Ahlmann, Morten U. Thomsen (Simon Jensen).
Ikke benyttet: Lasse Jensen.